Nyheter

RSS Aftonbladet:

Andreas JohnssonBeyonceAvril LavigneLalehYstad 103.9
JUST NU SÄNDS
SOM SPELAR
HOLLY VALANCE - Naughty Girl
Tisdag 28 Mar, 2017
Annonser

Disclaimer

Välkommen till www.radioactiveystad.se

Vi uppskattar ditt intresse för vår förening (Radio Active) och ditt besök vår hemsida. Vänligen läs denna webbplatspolicy noggrant innan du använder webbplatsen. Genom att besöka webbplatsen ger du ditt samtycke till denna webbplatspolicy.

 

Allmänt om webbplatspolicyn

Webbplatspolicyn förklarar hur informationen på www.radioactiveystad.se får användas för att inte kränka skyddet för copyright eller bryta mot reglerna för länkning till webbplatsen.

 

Att använda informationen på webbplatsen

Informationen på webbplatsen är generell och bör inte användas som enskild och enda grund för beslut i viktiga frågor. Radio Active  arbetar ständigt för att webbplatsen ska vara korrekt, komplett och uppdaterad. Emellertid kan till exempel skrivfel, yttre påverkan och tekniska fel resultera i missledande information. Detta innebär att Radio Active inte kan garantera och inte ta ansvar för att informationen är korrekt, komplett och uppdaterad.

 

Copyright

Innehållet på webbplatsen ägs av Radio Active och omfattas av svensk och internationell lagstiftning. Alla rättigheter reserverade.

Obehörig användning eller distribution av innehållet på webbplatsen kan bryta mot copyright-, varumärkes- och/eller annan svensk eller internationell lagstiftning och kan bli föremål för rättsliga åtgärder.

Innehållet på denna webbplats får inte ändras, sändas, återskapas, publiceras, licensieras, överföras eller säljas utan föregående skriftligt godkännande från Radio Active.

Webbplatsen innehåller bilder som tillhör andra upphovsrättsinnehavare.

Kontakt
Kontakta reklamavdelningen

Allmänna frågor

Radio Active
Sixten Sparres gata 2B
271 39 Ystad
E-post: info@radioactive.se

Lyssnarservice

Generellt nr: 010-102 25 00 Studion telefon: 0411-55 74 90
Lyssnarlinjen (telefonsvarare): 0411-55 74 99
Trafik & service telefon: 0411-55 74 90

Stäng

Skicka e-post