Nyheter

RSS Aftonbladet:

Christian WalzColbie CallaitAndreas JohnssonBritney SpearsYstad 103.9
JUST NU SÄNDS
SOM SPELAR
HOLLY VALANCE - Naughty Girl
Tisdag 28 Mar, 2017
Annonser

Fördelar med radioreklam

Endast radioreklamen säljer medan du har öppet!
Med detta citat vill vi få dig som är företagare att tänka efter varför just radioreklamen är så bra. Det finns massor av olika sätt att marknadsföra sig, och alla säljare pratar naturligtvis om fördelarna med sina respektive media. Visst, vi håller med om att det är bra att synas och höras i olika medier.

1. Tidningsreklam – Morgontidningen läser man när man är sådär lagom trött. Och hittar man sedan en annons som verkar intressant så är ju chansen ganska liten att affären har öppet 06.00 när man läser annonsen.

2. TV-reklam – Efter en tröttsam arbetsdag kryper man upp i TV-soffan och slår på sitt favoritprogram. Mitt i programmet kommer så reklamen och med ett invant handgrepp runt fjärrkontrollen zappar man till en reklamfri kanal, för att så småningom återvända till programmet. Om man nu inte byter kanal utan istället ser reklamen och finner en produkt intressant så är det tyvärr inte många affärer som har öppet klockan 21.00.

3. Direktreklam – Den ligger där – varje dag innanför dörren i högar. Fyra eller fem blad instuckna i varandra tillsammans med posten. Utan att prata procent eller siffror – hur många tror ni kastar direkreklamen rakt i soptunnan?

4. Radioreklam – Finns för lyssnaren när affärerna har öppet. Dessutom är radioreklamen kostnadseffektiv, flexibel och miljövänlig (!?!). Skämt åsido, men visst är radioreklamen mer miljövänlig, vi hugger ju inte ner några träd för pappersproduktion.

 

Kontakt
Kontakta reklamavdelningen

Allmänna frågor

Radio Active
Sixten Sparres gata 2B
271 39 Ystad
E-post: info@radioactive.se

Lyssnarservice

Generellt nr: 010-102 25 00 Studion telefon: 0411-55 74 90
Lyssnarlinjen (telefonsvarare): 0411-55 74 99
Trafik & service telefon: 0411-55 74 90

Stäng

Skicka e-post